Feb 082012
 

Huii memang panas kalau motor sendiri kena curi. Yang terbaru, pencuri motor ni kantoi dan tertangkap selepas curi motor pak guard di Giant Kelana Jaya.

 

video pencuri motosikal kantoi di belasah pak guard giant kelana jaya

 

Dan adegan seterusnya tak perlu ar aku cerita. Korang tengok ar sendiri video ni. 

 

 

 

Beringatlah sebelum terkena. Buat baik dibalas baik, buat jahat sendiri mau ingatlah…

(Visited 31 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Cara Semak Status Permohonan BR1M 2.0

Comments

  1. akukurangsiuman says:

    memalukan kelantan je..bodo

    1. malu says:

      bkn kelantan sja bro..pencuri ni merata ada.xkira negeri.yg pnting sedih kita tgk org melayu mcm ni..btol kata pak guard tu.memalu kan org melayu ja.bangsa lain skrg pndang kita sbgai pnjenayah.negara luar pndang org islam pemberontak.smua berpunca dr org mcm ni lah.
      salah silap kata2 aku mohon maaf.


LIKE KAMI DI FACEBOOK