Feb 102012
 

Ingat lagi kes pekerja KFC tendang pelanggan cina tu? Terbaru, mangsa serangan pekerja KFC tu dah tampil dalam satu temuramah dan menceritakan apa sebenarnya yang berlaku.

 

video mangsa serangan pekerja kfc nafi provokasi

 

Berikut adalah video susulan temuramah mangsa serangan pekerja KFC yang menafikan bahawa mereka melakukan provokasi. Harap boleh tengok video ni sampai habis. 

 

 

 

 

Nasi dah jadi bubur…

(Visited 7 times, 2 visits today)
LIHAT JUGA:  (Kupon) Diskaun McDonalds Sausage McMuffin With Egg | 18-24 Jun

Comments

  1. mie says:

    siapa yang mangsa sebenarnya ni??
    orang lain plak yang cakap…
    hahahhaaaa

  2. mesti tak mau mengaku ma

  3. Timothy says:

    macam macam sekarang kes. kalau semua boleh bertimbang rasa mesti tak akan jadi hal punya

  4. Black says:

    Wayang je nie, mangsa mcm tak leh ckp bm, so dia paham ke apa staff tu cakap??? Stop creating story guys

  5. azwana says:

    org malaysia ke bangsa asing nie… cakap melayu pun x pandai….

  6. kenape rase geram tengok vid dorg nie eh..? =.=” GRR


LIKE KAMI DI FACEBOOK