Feb 102012
 

Nampaknya si uploader a.k.a saksi ada upload video keadaan sebelum pekerja KFC serang pelanggan cina tersebut. Tapi masih ada part yang kosong. So aku tak berani nak kata apa-apa.

 

video kejadian sebelum pekerja kfc serang tendang pelanggan

 

Terlalu banyak kekeliruan kat sini. Dah macam kes Tengku Sophia yang aku laporkan dulu. Aku harap si Jess6366 aka saksi aka uploader di youtube boleh upload video penuh dari awal sampai akhir kejadian. We all depend on you untuk clearkan kes.

 

Adeh… tengok ar video sebelum pekerja KFC serang pelanggan ni. 

 

 

 

 

Adeh pening kepala!!!

(Visited 6 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Jom Makan Di EGG HOUSE! Semuanya Telur Beb!! Haha

Comments

  1. […] Saksi a.k.a Perakam Serangan Pekerja KFC Tampil Beri Keterangan! Dalam entry kejadian sebelum pekerja KFC di serang pelanggan, aku ada berharap agar si Jess6366 a.k.a saksi atau perakam kejadian tampil dengan keterangan atau […]

  2. mad says:

    saya rasa danny dengan si perakam video tu merancang siap tentang kes ini. Ini cuma kesimpulan saya. Kita fikir balik bukan setakat seorang dua mempunyai hanfon berkamera sahaja tentu ramai, mengapa search dalam youtube hanya pemilik itu sahaja yang ada mengapa tidak ada klip video kejadian itu di rakam dari sudut lain dan upload oleh orang lain.


LIKE KAMI DI FACEBOOK