Feb 252012
 

Ada ulat dalam karipap Secret Recipe?

 

Bila tengok video yang bertarikh 23 Februari 2012 ni menunjukkan karipap a.k.a curry puff yang dibeli di Secret Recipe Presint 15, Putrajaya mengandungi ulat. Rasa lain macam plak. Adoii…

 

gambar video curry puff karipap Secret Recipe inti ulat

 

Aku pernah makan karipap kat Secret Recipe tu, tapi just rasa yang kawan punya ar. For sure memang takde ulat macam dalam video bawah ni.



Mungkin tu karipap lama kot. Kes ni maybe boleh adu kat manager masa hari beli tu jugak. Mesti diorang akan gantikan dengan yang elok. Kalau dibiarkan lama, agak susah nak minta pembelaan.

 

Dan kepada SR, kalau boleh periksalah makanan yang dijual tu. Kalau agak-agak kuih-kuih tu dah lebih dari 12 jam atau kedai dah nak tutup tu, mungkin tu boleh bagi diskaun untuk clearkan stok macam kafetaria Jusco buat. Sekurang-kurangnya dapat tingkatkan jualan secara tak langsung.

LIHAT JUGA:  (KFC) Khas Untuk Peminat Iron Man Yang Tengah Kuciwa..

 

Peace! :)

(Visited 29 times, 1 visits today)

Comments

  1. RealNS says:

    setuju ! huhuh :D banyak jugak complain2 pasal SR ni . cam dah takut nak mkan kat sne

  2. rozuan says:

    erk.gelilah nak makan karipap mcm th.bg free pon x nak.


LIKE KAMI DI FACEBOOK