Feb 282012
 

Keh keh keh sporting gak Izara Aishah dan Aiman Hakim Ridza dalam video bloopers Vanila Coklat terbaru ni.

 

video blooper vanila coklat izara aishah Aiman Hakim Ridza

 

Apa pun jom layan sedikit video bloopers Vanila Coklat yang kelakar di bawah ni. Sekadar nak isi masa sebelum pukul 9 malam ni untuk nganga depan TV3. Hehehe… 
  

  

  

  

  

  
Moga Terhibur! :)

(Visited 35 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Berita) Rumah Nabil Raja Lawak Dirompak

Comments

  1. Harian Post says:

    alamak xleh tengok la…internet aku masalah ke ni huhu

  2. nur says:

    bab frame gambar mmg kelakar..hahahahah

    1. fasz says:

      hahahahah mmg kelakar gile kot !!!

  3. fina fento says:

    dua watak yang jadi kegilaan remaja/kak remaja/abang remaja/mak remaja masa kini. tak pernah tgk cita ni..mcm best pulak tengok bloopers dia..

    1. fasz says:

      sweet je dua org ni…wlpon sedikit kaku kan

  4. Tergelak je diaorang ni..haha

  5. fasz says:

    wahhhh menarik…hehehe sweet je…

  6. zuriey says:

    brapa kali take agaknya diorang ni


LIKE KAMI DI FACEBOOK