Feb 232012
 

Nampaknya majlis pernikahan antara Yusry KRU dan Lisa Surihani berlangsung dengan jayanya. Dan ramai masuk blog ni sebab nak tengok gambar perkahwinan Lisa Surihani dan Yusry KRU tapi hampa sebab entry tersebut bukanlah seperti yang diharapkan.

 

Untuk tidak menghampakan korang, aku share beberapa shot dari krew Ohbulan yang berada di majlis tersebut. Juga krew Rotikaya.com. Layan~

 

gambar perkahwinan pernikahan lisa surihani yusy kru

 

 

Lagi photo diorang di bawah! 

 
gambar perkahwinan pernikahan lisa surihani yusy kru
gambar perkahwinan pernikahan lisa surihani yusy kru

 

gambar perkahwinan pernikahan lisa surihani yusy kru

 

gambar perkahwinan pernikahan lisa surihani yusy kru

 

gambar perkahwinan pernikahan lisa surihani yusy kru

 

gambar perkahwinan pernikahan lisa surihani yusy kru

 

gambar perkahwinan pernikahan lisa surihani yusy kru
Dan ada beberapa lagi photo yang lebih kurang sama macam di atas. Boleh terjah sumber Ohbulan.com.

 

To Lisa dan Yusry: Semoga berbahagia hingga akhir hayat. Cepat-cepat dapatkan anak. Hehehe..

(Visited 68 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Pemilik Suara Watak-Watak Spongebob Squarepant versi English

Comments

  1. bobby says:

    yusghi dan lisa~~hehe..
    semoga berbahagia di dunia dan akhirat~

  2. fina fento says:

    muka dia nak ala – ala pelakon Moon pulak. Yang jadi cikgu dalam cita KLIK kat Astro Ceria tu..

  3. rozuan says:

    tahniah lisa!!.cantik dia.

  4. Zeeqa ~ Ajie says:

    tak berapa berkenan dengan samping Yusghi tu nampak mcm tak kena je dgn baju. and Lisa Sughighumah pun nampak tak berapa naik seri la. maybe sebab dah biasa tengok dia pakai makeup kot. just some of my opinion. ape pun, semoga mereka berbahagia hingga ke syurga.. :)

    1. NUREEN ATHIRAH says:

      LANTAK LA YANG PEMTING LISA TETAP CANTIK


LIKE KAMI DI FACEBOOK