Feb 242012
 

Siapa sebenarnya Tasha Manshahar ni?

 

gambar biodata siapa tasha manshahar

 

Kalau tak kenal, jom baca biodata beliau di bawah! 

 

 

Biodata Tasha Manshahar:
Nama : Nur Nadia Natasha Bt Mohd Manshahar
Umur : 20 Tahun
Tarikh Lahir : 22 November 1992
Asal : Sandakan Sabah tapi tinggal di Kajang.
Adik Beradik : Anak pertama daripada 3 adik beradik
Pendidikan : Ijazah Sarjana Muda Perguruan di IPG ILMU KHAS Kuala Lumpur
Facebook : Tasha_Manshahar (Clora Studio)
Youtube : Tasha_Manshahar
Blog : Little Letters To Myself
Lagu : Be Mine, Hati Ini, Put The Blame On Me.

 

Tasha tidak ada niat meniru sesiapa sesunggunya lagu BE MINE itu sendiri direka bukan untuk tujuan dikomersialkan pada mulanya. Tasha buat lagu tu dengan adik bongsu Tasha, Aizat Aslam ketika dia berumur 12tahun tahun 2011. Masa tu Tasha tgh main gitar, dia masuk bilik, kami golek golek bersama, sembang-sembang, nyanyi-nyanyi, then tiba tiba je ! Terhasil BE MINE :D Jujur Tasha katakan, Adik Najwa jauh lebih berbakat dan dia punya lebih byk pengalaman drpd Tasha. Mohon jangan bandingkan kami. #gonajwalatiff!

 

 

Oh! untuk pengetahuan korang, dia gak pernah keluar dalam satu ruangan akhbar. Tapi tak pasti akhabr apa. Maybe akhbar The Star kot.

 

biodata siapa tasha manshahar

 

 

Macam Hana Tajima ke? Keh keh keh…

gambar biodata siapa tasha manshahar

Comments

  1. rozuan says:

    cantik dia.suara pon sedap.

    1. FITRIHADI says:

      a’ah memang sedap suara dia

  2. tuan tanah says:

    kalau hang tak habaq tak kenal noo….:) ermmm comey tu boleh tahan…hehhee

    1. FITRIHADI says:

      boleh ar kenal-kenal. dah banyak cover dia buat. bakal cikgu nihh. hehehe

  3. Zida says:

    ni pun retis youtube gak ke?

    1. FITRIHADI says:

      A’ah ni retis youtube gak. boleh ar jadi peminat dia hehehe

  4. Tapi lirik lagu Be Mine tu mengarut do.Lintang pukang.
    Mungkin sebab dia lawa dan suara ala2 comel tu kot yang menyebabkan orang minat dekat dia..

  5. aniz says:

    comel nyer dye nih :))

  6. matured nk mati muke bdQ umo 20 taun ni huhu aku yg twa ni pun mcm muke bdQ 16 taun huhuhu but,BE MINE is the best hehehe mcm ksah idup aku je huhu

  7. baizbain says:

    assalamualaikum..tasha..he sya peminat kamu..kalau boleh na simbang ang kamu..he..boleh..kn..