Feb 292012
 

Kesian pulak bila baca berita Rumah Nabil Raja Lawak dirompak. Dulu rumah Wardina Saffiyah dah kena rompak. Sekarang ni rumah Nabil plak kena pecah masuk perompak. Adoi…

 

Rumah Nabil Raja Lawak Kena Pecah Masuk dirompak

 

 

_ _  _ _ _ _  _ _ _ _  _ _ _  _ _ _

29 Februari 2012

 

SEREMBAN: Kediaman pelawak dan pelakon terkenal, Ahmad Nabil Ahmad atau lebih dikenali sebagai Nabil dipecah masuk perompak dalam satu kejadian di Kampung Masjid, Mambau, di sini hari ini.

 

Dalam kejadian kira-kira pukul 9.55 minit pagi ini, perompak berkenaan bertindak memecah masuk rumah itu melalui sebuah daripada bilik rumah itu yang kini didiami keluarga bapa saudaranya.

 

Menurut bapa saudara Nabil, Rahmat Abdul Latiff, 55, kejadian disedarinya sebaik pulang ke rumah itu selepas menghantar anak perempuannya ke tempat kerja di sebuah pusat membeli belah berhampiran.

 

Katanya setelah diperiksa, penjenayah berkenaan didapati melarikan komputer riba milik anaknya yang berharga RM3,000.
“Kejadian ini yang pertama berlaku di rumah ini dan saya baru sahaja menetap dua bulan di rumah ini selepas Nabil bersama ahli keluarganya berpindah ke Kuala Lumpur,” katanya ketika ditemui di sini hari ini.

LIHAT JUGA:  (Video) Majlis Pertunangan Ashraf Muslim Yang Indah | Sentap Buat Semua Wanita Di Malaysia

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Seremban ACP Saiful Azly Kamaruddin ketika dihubungi mengesahkan kejadian itu dan berkata kes disiasat mengikut Seksyen 457 Kanun Keseksaan. — BERNAMA

 

[ berita via hmetro online ]

 

 

_ _ _  _ _ _  _ _ _ _ _ _

 

Yang lain pun beringatlah. Sekarang ni kes dirompak dah macam santapan harian je dalam akhbar…

(Visited 93 times, 1 visits today)

LIKE KAMI DI FACEBOOK