Feb 252012
 

Lagi artis kahwin. Kali ini Ana Raffali dan Naim telah berkahwin dalam satu majlis perkahwinan yang meriah. Jom tengok gambar-gambar pernikahan Ana Raffali dan Naim di bawah ni.

 

 

gambar kahwin nikah ana raffali naim

 

 

Mereka sah menjadi suami isteri dengan sekali lafaz sahaja dan dinikahkan sendiri oleh bapa Ana, Mohd Raffali Mohd Nor pada pukul 11.55 pagi tadi di Masjid Al-Hidayah Taman Melawati, Kuala Lumpur.

 

Lagi photo diorang di bawah! 

 

 

gambar kahwin nikah ana raffali naim

 

 

 

gambar kahwin nikah ana raffali naim

 

 

gambar kahwin nikah ana raffali naim

 

 

 

gambar kahwin nikah ana raffali naim

 

 

gambar kahwin nikah ana raffali naim

 

 

 

gambar kahwin nikah ana raffali naim

 

 

gambar kahwin nikah ana raffali naim

 

 

gambar kahwin nikah ana raffali naim

 

 

 

gambar kahwin nikah ana raffali naim

 

 

 

Sumber photo adalah dari (Thanks ;)  :

1. Gua.com.my

2. Rotikaya.com

3. Random source

 

Kepada Ana Raffali dan Naim, tahniah kami ucapkan. Semoga berbahagia dan kekal hingga ke akhir hayat!

(Visited 70 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Astro Tambah Channel Baru!

Comments

  1. fina fento says:

    Simple je mekap dia. Tak heavy. Camnilah sedap mata mandang. Baju pun lawa.

    *kalau dah pompuan, yang tu dulu dia tengok :p

  2. rozuan says:

    cantik dengan perubahan ana skang ni.keep it up

  3. Sya Isya says:

    Ana cantik sangat jadi permaisuri sehari. hehe… tahniah, Ana dan Naim.

  4. Cik Myra says:

    ana comel, sweet sangat.. semoga berkekalan ke akhir hayat.. amin.. =)

  5. hilroram says:

    kahwin mmg bagus, dok berkapel sana sini je…takut nnt jd mcm akak2 dia je


LIKE KAMI DI FACEBOOK