Jan 042012
 

Baru-baru ni heboh dengan tersebarnya gambar seksi dan panas Nur Amalina Che Bakri; pelajar 17A1 SPM. Seboleh-bolehnya aku tak nak sebarkan gambar tersebut sebab mengaibkan orang dan itu adalah saham dosa yang akan bertambah menjadi bertimbun-timbun bila ramai yang view.

 

video nur amalina che bakri tentang gambar seksi dan panas beliau di uk

 

Dan yang terbaru, Nur Amalina Che Bakri sendiri telah buat satu video khas untuk rakyat Malaysia dan blogger khasnya yang mana telah mengaibkan dia berkenaan isu gambar seksi dan panas tersebut … Cekidaut!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kesian bila ramai yang membidas kredbiliti Nur Amalina Che Bakri ni bila ada yang kata dia gagal di universiti. Diharap lepas ni, simpanlah elok-elok gambar seksi dan panas tu. Tak perlu tunjuk  kat orang kot..

(Visited 33 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Akibat Leka, Bayi Maut Terkena Renjatan Wayar Elektrik

Comments

  1. dia ingat orang malaysia dah lupa dia kot…ala dia pun macam org2 muda kat sini gak…suka amek2 gambar, upload kat fb…mesti dia terkejut kott org malaysia ingat dia lagi… hohohooo…tp kelakar kan..sebenarnya org lain kenal ke muka dia tak pakai tudung..melainkan org tu org sekeliling dia jugak yg sebarkan gambar tuh.. kalo kita, sebenarnya muka dia pun kita tak ingat..apatah lagi dengan xpakai tudung….harap2 org pertama yg sebarkan benda nih, insaf2 lah ye mengaibkan org…

  2. ecahtul says:

    takde pape nk ckp .. lau kutuk melebih, nanti marah pulak.. fikir-fikir kanlaa ye amalina ..

    1. Bumilangkawi says:

      bukan kutuk..tp nasihat :)

  3. dOMU says:

    yang penting.. ambil iktibar..jangan suka sangat jaga tepi kain orang….

  4. titan says:

    emm..aku harap dia berubah. jangan terbabas lagi..

    1. Jebeng Otai says:

      bahaya2..mmg kene kuatkan iman dan tabah menghadapi dugaan…

      bukan kat oversea jer..bila dah jauh dari parent mesti culture shock nye..

  5. trah says:

    ow, kesian kat dia, doakan je la semoga dia ditunjukkan jalan yang lurus,, moral of the story, hati-hati pergi oversea, mantapkan iman dan akidah dulu..(^____^)

  6. sweet says:

    org m’sia prihatin ke busy body? aku rasa dorg x tergamak nk tegur dgn cacian & makian pd darah daging sendiri tp pd org lain dia aibkan dgn kata2 keji. tak taulah dia solat penuh ke tak.. mak & kakak dia pakai tudung ke tak tp sebok nk cara ank org kan.. apa pon harap amalina pndai jaga diri & jgn malukan nama negara mcm budak melayu nikah dgn gay baru2 ni..

  7. che-armad says:

    “Bagaimana jika gambar peribadi mereka sendiri, atau anggota keluarga mereka diceroboh, disebar dan difitnah yang bukan-bukan? ”

    Ibu Nur Amalina 17A SPM sound direct kepada Blogger Traffic Hunter… Respon dari Amalina facebook n youtube….

    Rujuk Entri ini:
    http://che-armad.blogspot.com/2012/01/isu-panasss-ibu-nur-amalina-17a-spm.html

  8. stiejaa says:

    ehhh dah buka tudung,nanti lama2 buka leh
    resalah pulak mana le tudung mu yg cantik bolek tu

  9. suspek007 says:

    i’m sexy and i know it…LMFAO

  10. abu idris says:

    arrayah.info : Ariff Gay dan Amalina Seksi – Bukti Kegagalan Produk Sistem Pendidikan Sekular


LIKE KAMI DI FACEBOOK