Jan 062012
 

Aku rasa tergerak nak share dengan korang projek akhir rakan-rakan UTeM aku untuk subjek Animasi Komputer & subjek Audio Video. Semester ni dua subjek ni bergabung untuk final project video.

 

universiti teknikal malaysia melaka utem

 

Ada dua video yang aku tengok agak menarik dan terbaik antara semua. Aku punya video biasa-biasa je. Segan aku nak share. Hehehe… jom layan video diorang ni! 

 

 
Trailer filem ‘Kacau’

 

 

Iklan Produk’EZ Brush’

 

Nak buat animasi memang agak susah dan memakan masa. Thumbs up untuk diorang ni yang berjaya siapkan projek akhir animasi audio video dengan jayanya. UTeM Rocks!

(Visited 97 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Selamat Tinggal Maxis Broadband!

Comments

  1. copafamiglia says:

    utem terbaik

  2. cik ezrn says:

    terasa bangga jadi student utem :)

  3. faszirul azzery says:

    ok la kot. maybe kalau acting dan facial expression di improve skit, camera angle… ada skit narration.. untuk ez brush.. untuk trailer kacau…try improve jalan cerita…siapa buat lalat tu?


LIKE KAMI DI FACEBOOK