Jan 142012
 

Dah tengok video ‘I Love you’ dari sorang makwe tu? Semalam kecoh kat facebook. Tapi aku tanak ar sebar sebab nanti orang kutuk video tu, kita pulak dapat dosa free.

 

But then, KYO Prapaganda ni came out with this reply of the video. Perempuan tu makwe dia rupanya. Korang jangan nak kutuk-kutuk plak. hahaha!!

 

 

Kadang-kadang, cinta ni memalukan je. Better kahwin terus. Tak perlu nak video-video 3GP ni semua. Hahaha..

(Visited 4 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Bapak Kekasih Nak Ludah Kekasih. Hahaha...

Comments

  1. masa awal2 video tuh,terkejut jap haha dah la volume tgh tinggi, pastu plak laptop boleh stuck…menyumpah2 jap…

    errr hanya mampu dgr untuk 9 saat je hahaha…pastu Stop…

  2. Amry says:

    nak kutuk ker nak respect….er……kalau dah sampai macam tu, kang kalau..kalau la kan….kalau putus agak2 buat video gak ker?’keteraluan’ pun susah gak….sedang2 sudahh

  3. […] Kekasih. Hahaha… Adoi tak habis-habis lagi kes ludah ni. Kali ni bapak kekasih nak ludah kekasih yang jiwang 24 karat […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK