Jan 092012
 

Ubah Sekarang, Bersihkan Malaysia! –  Korang dah tengok video makcik ni reject detergen BN dan mula basuh baju guna detergen Pakatan?? hahaha…

 

ubah sekarang bersihkan malaysia detergen bn pakatan basuh baju

 

Aku tak tahu nak kata iklan ni kelakar atau panas. Masing-masing ada pendapat sendiri. Apapun, korang tengok ar sendiri video makcik basuh baju bawah ni.  

 

 

 

Basuh baju pun boleh buat modal politik. Keh keh keh. Yang pasti iklan Ubah Sekarang, Bersihkan Malaysia ni takkan keluar kat TV…

(Visited 21 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Berita) Tiang Lampu Tusuk Perut Penumpang Kereta

Comments

  1. Amry says:

    pergh!!siapa yang buat iklan ni??hahaha…..macam-macam la……. :P

  2. Emmet says:

    wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

  3. Orked Desa says:

    hahhaa…mmg panassssss…
    mcm2 idea org berkempen ni…

  4. loloq says:

    ok find..cuci baju pkai jenama pembangkangkan..pasni sape yg kuat sgt membangkang tu..sekolahkan anak masing kt sekolah swasta,buku teks beli sendiri,subsidi jgn amik,gune harga asal,keje pn pg la swasta,yg ipta pergila daftar ipts,kalu blh buat sume ni..mmg ak tabik..tp kebnyakan yg ckp mcm bgs ni sume yg kerajaan bg berlumba pergi amik,pastu bnyk bunyi..

    1. bobby says:

      anak menteri pon skolah swasta la…

  5. akubiomed says:

    Siapa lah punya idea kreatif membuat video iklan politik?

  6. nizam says:

    haaha..mula2 aku tengok da guling2 …

  7. afendi says:

    #defak… pkr ada product sendiri..patutla kaya..hahahaha
    aku nak beli ni..baju aku kotor sangat dah..
    trolololol

  8. Ummar Farouk says:

    serius beb… nak tergelak aku dibuatnya…

  9. naim says:

    haha..comey ja makcik tu :P

  10. kads says:

    hahaha nice.

  11. […] tu ada detergen BN. Hari ni bank BN plak? […]

  12. Setuju!!! satu hari saya yakin blog nie pasti jadi terkenal…
    awak memang terbaik dalam idea dan penulisan… tahniah


LIKE KAMI DI FACEBOOK