Jan 072012
 

Korang sanggup jatuhkan produk Apple macam iPhone atau iPad korang atas lantai? Woo! kalau aku pun tak sanggup.

 

jatuhkan ipad case drop

 

Tapi ada sorang mamat dari G-Form.com iaitu syarikat yang buat iPad cases ni sanggup terbangkan seketul iPad dan jatuhkan dari ketinggian 100,000+ kaki di udara untuk membuktikan ketahanan iPad jika dipakaikan dengan produk keluaran syarikat dia.

 

Cuba tengok keputusannya rosak ke tak iPad tu dalam video bawah ni. 

 

 

 

Kalau rasa nak jaga iPad tu elok-elok, belilah iPad case dari G-Form.com ni. Memang terbaik!

(Visited 15 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Fakta) 20 Ciri-Ciri Apple New Macbook 2015 Yang Gempak

Comments

  1. akubiomed says:

    Testimonial boleh dipercayai. Nanti ada yang hantar iPad ke planet Marikh lepas nih. :-)

  2. Ben says:

    memang hebat iPad case ni.. :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK