Jan 072012
 

LIT Motors memperkenalkan C-1; motosikal dengan imbangan pintar. Masih tak tahu bila C-1 ni akan release tapi tempahan sudah dibuka kalau korang nak tempah.

 

c-1-10 LIT Motors

 

Kalau korang tengok, sekarang ni semua motor kena imbang dengan badan. Pastu kalau nak park kena tongkat dulu. Tapi dengan perkembangan teknologi yang pintar dan canggih, motor dah tak perlu ada tongkat.

 

Dan yang penting, lebih selamat dari motor-motor yang ada di atas jalan raya sekarang ni. Cuba tengok video pengenalan dari LIT Motor ni. Memang cool giler! 

 

 

 

 

Memang canggih ar C-1 dari LIT Motor ni. Harga mesti mencecah jutaan ringgit…

(Visited 25 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Review iPad 3 | Magic & Siri Yang Sexy!

Comments

  1. fina fento says:

    Wahhhhh..nak sebijik!

  2. akubiomed says:

    Lepas ini tidak bimbang kalau hari hujan dan motor ini lebih seimbang.


LIKE KAMI DI FACEBOOK