Jan 012012
 

Alhamdulillah nampaknya tahun 2011menutup tirai dengan jayanya seiring dengan blog Fitrihadi.com

 

Dengan perkembangan prestasi yang agak baik, diharap tahun 2012 akan menjadikan blog ini aktif dalam menyebarkan ilmu, berita dan bahan-bahan menarik dari serata dunia.

 

selamat tahun baru happy new year 2012 2013

 

 

Untuk penutup 2011 ni, aku nak highlight sikit top commenter untuk bulan Disember lepas. Berikut adalah blogger-blogger yang  rajin menurunkan titipan keyboard diorang dalam blog aku:

 

 

 

Thanks sangat-sangat aku ucapkan kat diorang ni. Dan aku juga nak ucap terima kasih pada yang sudi like, retweet, share dan +1 entry-entry aku. Sekurang-kurangnya, aku tahu yang hasil perkongsian aku ini dihargai pembaca. Thanks thanks thanks.

 

Selamat tahun baru 2012!

(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  3 + 12 - 5 Bloggers Yang Ramah Dan Rajin Blogwalking

Comments

  1. akubiomed says:

    Selamat melangkah ke tahun baru 2012 dengan tesemat azam yang baru.

    1. editor zs says:

      aku nak nak jugak

  2. titan says:

    ehh, ada gak aku punya. haha..

    apapun, welcome to 2012.. :)

  3. sweet says:

    ohh sy di carta teratas.. ;p
    selamat tahun baru fit!


LIKE KAMI DI FACEBOOK