Jan 152012
 

Terkejut aku tengok video rakaman kemalangan ngeri di simpang IPK Melaka ni sebab selalu gak aku lalu situ. Area umah sewa aku je sebab aku kan student UTeM. Bila tengok banyak kali baru aku perasan yang kejadian ni berlaku kat simpang IPK Melaka tu.

 

kemalangan ngeri simpang ipk melaka

 

Kemalangan ni melibatkan sebuah kereta dan 3 motosikal. Salah seorang mangsa kemalangan patah kaki manakala 2 orang mangsa lagi hanya mengalami kecederaan ringan. Tapi bagi aku tetap ngeri ar. Dah la kereta tu laju. Kalau dah tau lampu tu kuning, ready ar nak stop. Ini makin laju ada ar. Adoi…

 

Tengok ar video kemalangan tersebut kat bawah ni! 

 

 

 

 

Thumbs up kepada yang tolong mangsa kemalangan tersebut. Yang lain hampeh. Tolong tengok je. Apa daa…

(Visited 91 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Rakaman Pencuri Susu Di Pasaraya Perlis

Comments

  1. shera says:

    Ya Allah.. laju giler kete tu..

  2. zool says:

    harap tak terjadi kat kita..
    Er ni kat persimpangan IPK ke??? Bukan kat ayer keroh ke?

    1. FITRIHADI says:

      tak ar.. ni kat IPK.. aku cam sangat simpang tu.. memang ada kamera diorang letak kat situ..

  3. taiko says:

    btl la ni kat smpang ipk..
    sbb membe aku nmpk time dy otw nk p opis
    smpai opis je kecoh dy cerita kt ktorg

  4. Subaru Amane says:

    biasa la tu,..org kita mmg suka tolong….TOLONG TENGOK…yg pelik, bila berlaku kemalangan ni, yg penunggang motosikal yg akan menunjukkan sikap prihatin berbanding dgn yg naek kete..

  5. afendi says:

    keja traffic light tu..melaka kan guna countdown..samada kereta tu kejar lampu kuning atau moto to gerak awal..tapi memang ngeri..mujur xragut nywa

  6. geger says:

    apa jadi dgn motor tu?

  7. nananadya says:

    pakcik bus utem ckp dak yg kene lnggar 2 student….myb dorg de paper pg 2…

  8. Ekal says:

    Fuh, takut aku naik motor bila tengok video ni, tapi esok, lusa naik juga, sebab itu jelah cara nak pegi kerja.

  9. naim says:

    perh~ kengerian =.=

  10. Tuan Ahmad says:

    berhati-hati la menguna lalu lintas tu,abang2,adik2.Biar lambat asalkan selamat

  11. Tuan Ahmad says:

    Biar lambat asalkan selamat

  12. sharul says:

    hari-hari lalu nak g mbmb…
    ngeri doe..

  13. […] (Video) Orang Asia Fail Dan Tak Pandai Memandu? Betul ke kenyataan video ni yang mengatakan orang asia ni fail dan tak pandai memandu? Sebab banyak sangat kesalahan yang dilakukan sehingga menyebabkan berlakunya kemalangan. […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK