Jan 142012
 

Aku pernah tengok seorang guru sekolah memandu buat satu gangguan seksual kat seorang perempuan ni. Time kereta tu nak belok, guru sekolah memandu ni ambil kesempatan pegang tangan perempuan yang dia ajar tu. Punyalah luas lagi ruang steering wheel tu, tangan minah tu jugak yang dia nak pegang. Adoi…

 

Benda ni bukan jadi dalam sekolah memandu tu, tapi semasa buat latihan memandu atas jalan raya. Uihh sakit mata aku tengok masa aku tengak bawak motor. Dah tahap loya nak terbabas masuk parit.

 

Jadi, apa kata diorang dalam facebook page aku tu pasal isu gangguan seksual guru sekolah memandu ni?

 

gangguan seksual guru sekolah memandu

 

 

Sampai bila benda ni akan berlarutan? Harap pihak sekolah memandu boleh pasang kamera dalam setiap kereta diorang. Senang sikit nak pantau masalah gangguan seksual guru sekolah memandu ni.

(Visited 85 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Berita) Gempar Najib Razak Terselamat Dari Rompakan

Comments

  1. itulah penah dgr gak kawan cite…tau x kena sexual harassment dgn pakcik tua atau mamat muka gila seks adalah sgt trauma berhari2… hooooooooo xmau ingat

  2. sweet says:

    nasib baik tak pernah kena.. cikgu yg ajar driving tu kawan ayah..baik pakcik tu..fuhh~~

  3. akubiomed says:

    Nampak gaya wanita diluar sana perlu memakai sarung tangan ketika belajar memandu dengan bukan muhrim


LIKE KAMI DI FACEBOOK