Jan 212012
 

Comel plak aku tengok video gadis bola ni kena kutip serangga semasa perlawanan tenis Australian Open 2012. Respek gak sebab girl ni berjaya hadapi fobia dia terhadap serangga demi meneruskan perlawanan tersebut.

 

australian open bug poor girl comel

 

Yang jantan tengok je. Tambah-tambah pemain tu. Hadoii… Tengok ar video bawah bawah ni. Boleh tahan kelakar. Haha…

 

 

 

BUG GIRLS!

(Visited 23 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Tranformasi Goalkeeper Chelsea Petr Cech Kepada Darth Vader???

Comments

  1. pika tajima says:

    hehe kalau aku dah sanggup berenti keje tu semata-mata sebab aku fobia ngn serangga tu..geliiii

  2. akubiomed says:

    Aduhai video sudah tidak boleh dimainkan kerana isu copyright.

  3. Razlan says:

    Tak patot ,suh awek yang tangkap serangga tu,apala

  4. akukurangsiuman says:

    xsempat nk tgok..dah xde


LIKE KAMI DI FACEBOOK