Jan 112012
 

Esok 12 Januari akan diumumkan keputusan MUET. Jadi di sini aku share sikit cara macam mana nak semak keputusan MUET secara SMS atau online.

 

semak keputusan muet secara online sms

 

Nak check result tak susah pun. Ada 2 cara untuk semak iaitu;

 

[ info via portal MPM ]

 

Mudah kan nak check result? Takde ar susah mana pun.  Aku doakan semua calon akan dapat result gempak ar. Jangan jadi macam aku dapat band … errr rahsia.. hehe…

 

Dan di harap artikel pendek ni dapat bantu korang semak keputusan MUET korang secara online mahupun melalui SMS.

Good luck!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  One Response to “Semak Keputusan MUET Secara SMS Dan Online”

  1.  

    masa aku ambil muet, aku bodo giler BI masa tu. memang tak leh speaking sangat masa tu. hoho..

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>