Jan 272012
 

Selalunya Ustaz Don Daniyal kerap memakai jubah dan berserban. Tapi kali ini penampilannya agak jauh berbeza.

 

gambar ustaz don daniyal segak bergaya

 

Ustaz Don Daniyal kelihatan lebih kacak, segak dan bergaya dengan mengenakan pakaian sut kemeja bersama kot hitam di sebuah majlis. Wah siapa kata ustaz-ustaz tak boleh bergaya. Smart siot!

 

Lagi gambar Ustaz Don Daniyal segak bergaya di bawah!

 

 
gambar ustaz don daniyal segak bergaya

 

gambar ustaz don daniyal segak bergaya

 

Biodata Ustaz Don

 

Nama: Don Daniyal Don Biyajid
Tarikh lahir: 14 November 1984
Tempat lahir: Bukit Mertajam, Pulau Pinang
Tinggi: 171 sentimeter
Berat: 56 kilogram
Pekerjaan: Pensyarah muda & pendakwah bebas bertauliah di Pulau Pinang dan Selangor
Status: Bujang (bertunang)
Pendidikan: Ijazah Sarjana Muda Takhassus Qiraat dari Maahad Qiraat Shoubra, Mesir

 

 

P/s: Bujang lagi tu… tapi dah bertunang ar. Sorry :)

 

Ni gambar dia bertunang;

gambar tunang ustaz don daniyal

(Visited 297 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Artikel) 40 Nasihat Saiyidina Ali

Comments

  1. ieqa says:

    lepas tgk biodata ustaz, tetibe je teruja kejap.. hik3 ;p

  2. Miss Meen says:

    Wow!!!!!! Serius bujang??
    Anda pasti dia bukan tunangan orang…
    Aishhh…Ustaz Don…..nak pinang Ustaz
    “Ku Pinangmu Dengan Bismilla” :)
    Hihiihihi….. :D

  3. PinkyLucia says:

    ustaz rock.. hehehe

  4. Fizie says:

    pergh…. punya hensem, bergaya, beriman lagi.. lelaki mahal rebutan wanita.

  5. kito says:

    kejujuran dan keikhlasan yang terbaik dalam berpakaian. Tak perlu mengada-ngada berfesyen…..

  6. akubiomed says:

    Wah pandai ustaz bergaya.

  7. nadia says:

    encem gak ustaz x brserban. ENcem + Beriman = ciri2 hero idaman. Ustaz Don beshh.

  8. titan says:

    peh, lain gila bila dia pakai macam tu..

  9. dalyana salleh says:

    klu ada lelaki seperti ini meminang – pasti aku Xtolak…

    1. Ustaz Bon says:

      kamu mmg x tolak tp tgk diri sendiri samada layak x untuk seorang lelaki mcm ni utk meminang kita

      1. dalyana salleh says:

        layak atau tidak,biar Allah swt je yg tentukan..kita hanya merancang…dlm kehidupan semestinya kita memilih sesuatu yg terbaik..tp klu ketentuan-Nya adalah yg disebaliknya..kita kena terima.
        AWAK SENDIRI PUN SEMESTINYA INGINKAN SESUATU YG TERBAIK

    2. zuhairah says:

      betol3….harap2 kn??amin….

  10. zuhairah says:

    harap2 dipertemukan dgn jodoh yg berciri ustaz don….amin…

    1. ain najiha says:

      amin….saya pon ….

  11. yunus says:

    salam… ustaz don memang sempoi ar…

  12. tips says:

    cepatlah kawen Ustaz.. huhu!

  13. mahabbah says:

    SELAMAT BERTUNANG YA USTAZ…
    SEMOGA JODOH KALIAN BERPANJANGAN…
    AMIN

  14. Oh! budu says:

    hensem nya ustaz

  15. FAUZIAH BINTI HUSSAIN says:

    Salam Sejahtera Ustaz, saya adalah peminat setia rancangan 30 minit Ustaz Don, Tahniah! banyak ilmu yang kita dapat dalam rancangan tersebut. Penayampaian Ust. amat berkesan. Syabas!!!

  16. djdanchef says:

    style lah ustaz don ni.. apa2 pun tahniah ustaz don sudah diijabkabulkan

  17. ashraf says:

    asallamuallaikum ustaz ustazcool la

  18. shahirah says:

    asallamuallaikum ustaz ustazsehat


LIKE KAMI DI FACEBOOK