Dec 032011
 

Maharaja Lawak Mega minggu ke enam ternyata ramai yang dah bosan balik? Ermm.. Apa pendapat korang? Ok tak??

 

tonton video maharaja lawak mega minggu ke enam 6

 

Apa pun bagi yang belum menonton Maharaja Lawak Mega minggu ke 6 ni boleh ar tonton kat bawah ni. Kalau video tu dah kena delete, gitau ar saya. Senang saya nak ganti video tu cepat-cepat. Moga terhibur! :)

 

Kumpulan BP;

 

Kumpulan Osbon;

 

Kumpulan Bawel;

 

Kumpulan 3G;

 

Perseorangan Adlin;

 

Kumpulan Pimai;

 

Kumpulan Syok;

 

Kumpulan Boboi;

 

Kumpulan Saehu;

 

Keputusan Penyingkiran;

 

P/s: Dimana ada permulaan, disitu ada pengakhirannya.

(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Aznil Haji Nawawi Dapat Gelaran Datuk. Tahniah Diucapkan!

Comments

  1. Piston Pecah says:

    bila lawak dipertandingkan… tidak tahu yg benar-benar lawak atau sekadar di lawakkan.. kikiki

    1. FITRIHADI says:

      ntah kadang-kadang ada gak lawak yang tak jadi…

  2. razlan says:

    Best la sape yang ada astro ne,aku tengok kat tenet je maharaja lawak ne

    1. FITRIHADI says:

      sama la kita bro.. tengok kat tenet je la..

  3. klcitizen says:

    tak berapa suka sangat menengok lawak yang membodohkan orang lain…


LIKE KAMI DI FACEBOOK