Dec 012011
 

Err tajuk macam ada makna ja. Hehe.. Actually video yang aku share ni adalah satu lagi hasil buah tangan CST Production. Bagi aku video-video yang diorang hasilkan memang cukup kreatif dan menyentuh jiwa.

 

Tajuk video ni adalah “Saya tak nak jumpa awak lagi!!!”. Macam marah benar tajuknya. Jom layan!

 

 

Nanti boleh ar buat camtu untuk bakal isteri korang. Hehe :)

 

Be patient. Good things come to those who waits.

 

P/s: Lelaki yang baik macam Seth Tan itu memang masih ada. Antara nampak dan tak nampak je. Terpulang pada pandangan masing-masing. Tak gitu?

(Visited 16 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Alololo Comelnya Pakwe Ni Melamar Makwenya...

Comments

  1. Contoh yang terdekat..
    AKU
    Lelaki yang baik ni…beruntunglah sapa yg dapat..ahahahah

    1. FITRIHADI says:

      haha ye la ye la.. ko memang dah buat yang terbaik… perempuan je yang tak sedar.. kesian ko..

  2. Amry says:

    puas la perempuan tu nak berlakon nangis… -_-

    1. FITRIHADI says:

      kalau tak nangis tak mantap ar jalan cerita.. hehe

  3. sweet says:

    hollohhh…tu pon nk merajuk ke?

    LOL

    tp video ni mmg touching lah ;”) bergenang air mataku

    1. FITRIHADI says:

      merajuk ar sebab orang tak hargai apa dia buat.. emo kot kalau kena camtu hahaha

  4. pilotHans says:

    mmg touching n terbaik bro! hahaha..wat video lagi..fuuuu..nice..nnti aku pk something romantic for my rapunzel..lalalala..

    cheers

    1. FITRIHADI says:

      rapunzel?? hahah pun boleh pun boleh

  5. Na'im Abd Razak says:

    so sweet…..
    mmg kbnykn lelaki x romantik tp bile cube jd romantik x dihargai……
    bukan senang nak jd org yg boleh tunaikan semua wish yg diminta tp tolong la faham yg kita da berusaha sehabis baik….


LIKE KAMI DI FACEBOOK