Dec 142011
 

Selama ni skateboard hanya bergerak dua arah je iaitu ke depan dan belakang. Tapi dengan rekaan skateboard 6 roda terbaru bernama speedboard ni, ianya boleh bergerak 360 darjah ke semua arah. Cool giler!

speedboard 6 wheel skateboard 360 degree

 

For sure benda ni akan jadi kegilaan remaja satu hari nanti bila dah masuk Malaysia. Untuk maklumat lanjut boleh tengok website dari China ni. Diorang ada jual benda ni.

 

Cuba tengok video aksi skater layan speedboard ni. Memang syok habes ar..

P/s: Aku ni jangankan nak main speedboard, main skateboard pun fail. Adeh…

(Visited 20 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Gol Dan Keputusan Malaysia vs Singapore 28 Julai 2011

Comments

  1. akubiomed says:

    Wah menarik skateboard 6 tayar ini siap bileh buat drift. :-)


LIKE KAMI DI FACEBOOK