Dec 142011
 

Selama ni skateboard hanya bergerak dua arah je iaitu ke depan dan belakang. Tapi dengan rekaan skateboard 6 roda terbaru bernama speedboard ni, ianya boleh bergerak 360 darjah ke semua arah. Cool giler!

speedboard 6 wheel skateboard 360 degree

 

For sure benda ni akan jadi kegilaan remaja satu hari nanti bila dah masuk Malaysia. Untuk maklumat lanjut boleh tengok website dari China ni. Diorang ada jual benda ni.

 

Cuba tengok video aksi skater layan speedboard ni. Memang syok habes ar..

P/s: Aku ni jangankan nak main speedboard, main skateboard pun fail. Adeh…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  One Response to “(Video) Speedboard – 360 Degree Skateboard dengan 6 Roda. Cool siot!”

  1.  

    Wah menarik skateboard 6 tayar ini siap bileh buat drift. :-)

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>