Dec 182011
 

Video ni adalah slideshow tapi agak menarik sebab menceritakan bagaimana si Ariff ni melamar seorang gadis melalui parents si Dena ni. Dan untuk pengetahuan korang si Ariff ni tak pernah dating dengan Dena.

 

slide cinta islam lamaran ariff kepada dena

 

Actually, aku suka video ni. Siapa yang tak suka benda yang bahagia dan menggembirakan. Kan?

 

Bagi aku, baguslah sebab inilah cinta yang dituntut dalam islam. Kalau nak pada seorang gadis tu kena ada ikatan yang sah. Dan kena jumpa parents dulu baru afdal. Inilah videonya. Kalau agak laju tu boleh stop jap untuk baca 

 

 

 

Bahagianya aku tengok video ni… Tiba-tiba aku lak yang gembira tengok video ni. Eh apsal aku feeling lebih-lebih ni. Hehe

 

Jauhi diriku, dekati waliku… (Gadis Unknown)

 

Apa pun, tahniah diucapkan kepada Dena & Ariff. Semoga bahagia hingga akhir hayat :)

(Visited 15 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (2 Gambar) Membongkar Minda Wanita... Tentang Make-up! Hehehe!!

Comments

  1. semoga mereka bahagia ke anak cucu…

  2. walaupun xkenal mereka, sama2lah kta berdua semoga mereka kekal hingga ke akhir hayat, InsyaAllah…

    serious sweet~

  3. sweet says:

    mendambakan keadaan mcm ni…tp syg, lelaki sekarang kalau tolak ajakan dating terus cari lain. bachul.

  4. akubiomed says:

    Video ini soo sweet. Ramai yang memilih pilihan hati dan boleh kira jari berkahwin atas pilihan keluarga. :-)

  5. chii says:

    dedua nampak sweet =)..semoga kekal bahagia ke anak cucu n akhir hayat..insya Allah

  6. titan says:

    gila kacak lagi ni. tahniah brooo…kacak sungguh!

  7. cikpuanhady says:

    so sweetttttt.. moga mereka bahagia hingga akhir hayat..


LIKE KAMI DI FACEBOOK