Dec 022011
 

Nampaknya hebat juga kejadian banjir di Kajang hari ni (2 Disember 2011). Sampaikan kenderaan pun tenggelam. Air memang mengalir deras gak..

 

video gambar banjir di kajang 2 disember 2012

 

Dan aku ada terjumpa video bawah ni dimana saat-saat cemas mangsa banjir diselamatkan dalam kejadian banjir di Kajang tersebut. Mungkin boleh gambarkan bagaiman teruknya banjir kali ni. 


 

.

P/s: Setiap yang berlaku tu pasti ada hikmahnya. Hujan tu rahmat Allah. Apatah lagi di hari Jumaat yang mulia ni. Bersabarlah sebab sabar itu separuh dari iman dan ada pahalanya untuk orang yang sabar.

(Visited 19 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Awas) Tow Truck Samseng Di Highway

Comments

  1. illafira says:

    tahun 2011 la.. cmne leh 2012 lak.. isk isk isk.. ni kali dua pas tahun 2000.. lebih kurang je banjirnya

    1. FITRIHADI says:

      erkk salah tahun lak. thanks sebab tegur :)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah. thisisbalabero!

  2. sweet says:

    berdebar tgok..syukur selamat

    1. FITRIHADI says:

      teruk jugak banjir kali ni… macam tsunami pun ada…

  3. Piston Pecah says:

    harapnya jangan ada kali ke-3…

    kesian tengok mangsa-mangsa tu, nasib baik berjaya selamatka diri… sistem perparitan yang lemah? atau sikap manusia yg suka membuang sampah merata-rata?

    1. FITRIHADI says:

      mungkin ni balasannya bila banyak sampah dalam parit.. nak harapkan pihak penurusan pun takleh gak.. kita sendiri yang kena jaga kebersihan bandar kita…

  4. pilotHans says:

    kire mane2 tempat x selamat laa..ley berlaku kat mane2 jer…..tp ni area commercial… area residence aritu ade effect x? Hmmm

    1. FITRIHADI says:

      ntah la.. aku tak pernah gi area kajang ni..


LIKE KAMI DI FACEBOOK