Dec 062011
 

Actually berita ni baru lagi. Tapi kerugiannya memang terbesar dalam sejarah membabitkan beberapa kereta Ferrari, Lamborghini dan lain-lain lagi.

 

kemalangan ferrari lamborghini jepunGambar Ehsan Hmetro.com.my

 

Cuba tengok wartawan Jepun ni melaporkan kejadian tu. Perghhh hancur camtu je kereta Ferrari tu. Adehh… Bagi kat aku pun bagus. Sure aku bawak ikut speed limit sebab tanak eksiden. Mahal kot kereta nak bagi hancur gitu je kalau eksiden… Tengok ni!

 

 

Antara sebab kemalangan mungkin kerana dipandu laju semasa hujan. Saksi kejadian berkata leader konvoi diorang tiba-tiba tergelincir dan follower dia tak sempat brek maka kebaboooommm!!!!

 

P/s: Pandu dengan cermat, Ingatlah duit yang korang dah labur buat beli kereta tu.

(Visited 21 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (11 Gambar) Fotografi Terapung Dari Awek Jepun Yowayowacamera.com

Comments

  1. akubiomed says:

    Habis semuanya didalam sekelip mata.

    1. FITRIHADI says:

      a’ah tu ar.. takpe nanti insurans cover.. tapi yang lecehnya lambat skit ar nak dapat cover tu..

  2. sweet says:

    xpe boleh beli lain.. kaya kan

    1. FITRIHADI says:

      ye la kot… duit diorang tak luak pun kalau eksiden hehehe

  3. klcitizen says:

    ish… tuan punya kereta mesti menyesal tak sudah

    1. FITRIHADI says:

      memang menyesal kot.. spoil perasaan happy nak gi jenjalan hehehe

    1. FITRIHADI says:

      a’ah mengerikan!

  4. takpa, dorang boleh beli lagi banyak buah haha .

    1. FITRIHADI says:

      a’ah duit diorang berkepuk-kepuk lagi dalam bank hahaha

  5. Arief says:

    ntah2 ni konsporasi beramai2 nk linkupkan syarikat insuranskn..hahaha

    1. FITRIHADI says:

      a’ah ye la kot… hehe


LIKE KAMI DI FACEBOOK