Dec 072011
 

Actually aku bukan suka sangat politik. Mungkin sebab terlalu banyak benda yang was-was dan memeningkan kepala. Orang kata kalau was-was baik tinggalkan. Tak gitu?

 

rahsia ahli politik isi masa lapang terbongkar

 

Bawah ni ada ar satu video yang tunjukkan apa yang ahli politik buat untuk isi masa lapang diorang. Siapa yang terlibat tu aku tatau ar. Korang cam ler sendiri.  Hahaha…

 

 

.

 

 

Kalah shuffle zaman sekarang ni. Hehehe…

(Visited 30 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Lelaki Buka Baju Dalam Papan Iklan. Perghhh!!!

Comments

  1. SYANI says:

    Dahsyat!! Politician pun perlu hiburan jugak…

    1. FITRIHADI says:

      haha betul tu.. asyik serius je tak best gak.. pastu dalam parlimen gaduh-gaduh.. adeh…

  2. zik says:

    stylo ar… shuffle… gitu

    1. FITRIHADI says:

      haha teguling guling aku tengok video ni.. adeh..


LIKE KAMI DI FACEBOOK