Dec 232011
 

Ingat senang ke nak imbang barang bagi berdiri tegak camni.

 

pakar imbang barang korea k-pop

 

Tapi yang peliknya, senang plak aku tengok mamat k-pop ni buat. Cayalah! Tengok ar video dia imbang beberapa barangan yang ada. Gempak siot! 

 

 

 

Bagus ar Korea ada lagi satu tarikan yang menarik; mamat imbang level 80!

 

(Visited 30 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Kemalangan Teruk Di Tour de France 2011

Comments

  1. akubiomed says:

    Bukan mudah untuk mendapatkan pusat graviti. Janganlah ada yang pula cuba mengimbang periuk belanga di rumah pula. :-)

  2. sweet says:

    betul ke ni? mcm x logik pon ade..tp apa2 pon mungkin kan

  3. Amry says:

    iklan melawat Soul….bijakkk bijak…camno la dia imbangkan moto tu erk?pergh!


LIKE KAMI DI FACEBOOK