Dec 022011
 

Adoii dulu heboh dengan kisah anak cintakan bapa sendiri. Tapi sekarang ada pulak anak lelaki dan ibu saling mencintai. Sampaikan diorang terlanjur. Nauzubillah..

 

Kisah Sebenar Anak Yang Cintakan Ibu Sendiri

” What!!!!”

 

Minta kita dijauhkan dari benda-benda camni sebelum bala datang menimpa pada kaum dan kawasan yang dilaknati Allah. Tengok ar pengakuan diorang ni. Takde rasa bersalah langsung. 

 

.

.

 

.

Euwww.. nothing to say. Lebih baik berdiam diri dari buat dosa free…

 

P/s: Goblok…

(Visited 50 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Erm Apsal Orang Melayu Tak Romantik Hah? Serius Je Korang. Adeh!

Comments

  1. Sya Syazana says:

    ibu yang paksa, anak rela, gila!

    1. FITRIHADI says:

      ermm ntah la.. laki tu lebih takutkan ibu dia dari tuhan.. apa nak jadi la dengan dunia zaman sekarang ni..

  2. salina says:

    nauzubillah….
    pk2 la knape indon boleh terkena tsunami ye…

    1. FITRIHADI says:

      erm tu la pasal…

    1. FITRIHADI says:

      sebab tu kot diorang tak malu buat maksiat..

  3. Shah says:

    Bodoh! Xtahu dosa pahala.. bongok!

    1. FITRIHADI says:

      harap-harap diorang insaf laa..

  4. xsanggup nak tengok, takut

    1. FITRIHADI says:

      tengok sebagai pengajaran.. harap-harap diorang ni insaf la.. dah jauh terpesong tu..

  5. Amry says:

    macam percaya ngan tak percaya…..
    dah la diwawancara…..tak ada pula rasa malu…..bangga lagi kat atas…..
    Diorang macam tak tahu yang diorang buat tu salah….dosa…..
    Astagfirullahalazimmm….

    1. FITRIHADI says:

      tu ar pasal.. aku pun tatau diorang ni napa.. mungkin kurang pendedahan agama kot..

  6. dahsyat mak dan anak ini.. mengaku kat TV…
    nnt kang ada plak yg ikut….
    ayoooo

    1. FITRIHADI says:

      buang yang keruh… diorang ni takleh ikut..haromm! hehe

  7. mad says:

    begini lah jadinya jika pluralisme diamalkan…

  8. mad says:

    beginila akan jadi jika pluralisme diamalkan di negara kiita

    1. FITRIHADI says:

      mintak simpang ler…


LIKE KAMI DI FACEBOOK