Dec 052011
 

Dah lama aku tak dengar cerita pasal kereta kawalan jauh. Dulu-dulu famous ar jugak benda ni. Tapi lama-lama macam dah tak mendapat sambutan ja. Ramai dah bersara kot.

 

drift remote control car kereta rc

 

Yang terbaru, ada video dari Korea ni yang mana diorang buat aksi kereta kawalan jauh ni drift. Gempak ar jugak walaupun bukan kereta sebenar. Jom layan! 

Gempak siot! Bagi yang tertanya-tanya tu lagu background tu lagu apa, ni info lagu tersebut: T.I. – Yeah Ya Know

 

(Visited 286 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Avril Lavigne Yang Sweet Dalam Iklan Canon

Comments

  1. Amry says:

    minit last tu kantoi la plak..hehe…
    kalau dah nama dia kereta…memang makan modal la…walaupun permainan….hmmm

    1. FITRIHADI says:

      a’ah memang rabak poket nak beli peralatan dia.. adeh…

  2. akubiomed says:

    Memang hebat kalau macam inlah tidak perlu bimbang kalau kemalangan sekali pun. :-)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah janji boleh layan drift huhu


LIKE KAMI DI FACEBOOK