Dec 272011
 

Perghh… gayat siot aku tengok mamat ni naik basikal tepi bukit. Kalau jatuh tu memang tak leh buat apa dah..

 

bicycle hill climb basikal tepi bukit gunung

 

Kalau korang berani tengok ar video head-cam bawah ni dari salah sorang mamat yang berbasikal tu. Memang mencabar otak betul. Adeh… 

 

 

Dulu ada plan nak beli basikal. Sampai sekarang tak terbeli-beli lagi. Adoi…

(Visited 1 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Wah Score Penuh Dan Sempurna Dalam Snooker. Mantop gilerr!!!

Comments

  1. sweet says:

    tengok sambil tahan nafas.. seram macam nak jatuh je.

  2. dOMU says:

    sngt berbahayala..

  3. akubiomed says:

    Memang “adventure” dan perlu kesimbangan

  4. Hadi Rofiee says:

    Sangat mencabar. :neutral:

  5. Cikgu Hairul says:

    Inilah cabaran sebenar berbasikal. Kalau setakat naik basikal kat highway apa kelas der.. Hehe

  6. iridz says:

    kalau jatuh…boleh arwah…huhu

  7. Terbakor says:

    Ini kalau orang bagi sejuta pun aku tak nak buat.. buatnyer jatuh langsung tak dapat ape hoho

  8. titan says:

    pehh, berani gila diorang nih..

  9. bobby says:

    aku yg atas kerusi ni pon gayat semacam, yg depa dlm vid tu xtau nak kta la….


LIKE KAMI DI FACEBOOK