Dec 192011
 

Kenal siapa Adam Adli? Bagi yang dah lupa siapa Adam Adli sila terjah entry ‘(Video) Orang UMNO Nak Ludah Muka Mahasiswa Kerana Adam Adli Turunkan Bendera Najib?‘ ni.

 

video adam adli turun bendera najib hampir ditumbuk

 

Dan video yang baru aku dapat ni menunjukkan pelajar tersebut hampir ditumbuk seseorang yang tidak dikenali sebagai pengajaran atas tindakannya menurunkan bendera pada kejadian lepas. Tengok ar video ni dan nilai sendiri…

 

 

 

Ermm… Aku tak tahu nak kata apa dengan kes Adam Adli ni. Dia mahasiswa kan. Jangan kerana kes turun bendera & politik, habis pelajaran & masa depan tergadai.

(Visited 81 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Akibat Leka, Bayi Maut Terkena Renjatan Wayar Elektrik

Comments

  1. titan says:

    wahh..ini rupanya adam adli..

  2. sweet says:

    tumpu study dulu..jgn campur politik.

  3. dOMU says:

    merasakan dia membuat sesuatu yang kurang ajar dengan menurunkan bndera tersebut.. tetapi orang yang menumbuknya lagi terasa kurang ajar..

    if other people showing their stupidity, don’t you show more “…

    sekian..maaf jika ada pihak terasa

  4. politic dkt malaysia sgt sucks! mcm ni ke gaye nak suh sokong? terime kasih ajela…

  5. Orked Desa says:

    go adam…mahasiswa cam ni nak kita nak..brani…tp terlebih brani plak…anyway adam..harap2 x der bende buruk yang berlaku…

    1. Ini bukan berani..Ini bodoh..
      Kalau dah tak suka sangat kat Najib tu,jangan la buat macam ni..Cuba dia turunkan bendera Anuar kat kat kubu kuat PKR,rasanya silap2 dia tak sempat mengucap la..

      Aku tak tau la masa depan dia gelap ke cerah..Selagi dia tak kena apa2 tindakan,orang akan kondemkan dia sampai sampai la dia tersungkur…

  6. sue says:

    tak perlu la nak tumbuk2 orang kalau nak cakap pasal maruah.

    lagipun,bila buat macam tu,tak ke menunjukkan teladan yang tak baik?
    tak puas hati,nak ajar orang,semua pakai tumbuk terajang?

    come on,
    kata demokrasi.
    tak salah kan adam nak bersuara?
    :)

  7. ahsfantasy24 says:

    Selidik dahulu apa yang diinginkan
    sehingga mereka sanggup melakukan sedemikian~
    Sama-sama cari penyelesaian win-win :)

    Latest Post:
    1. Adam Adli Mahasiswa UPSI | Love or Hate | All About Your Choice
    2. Manusia suka cerita yang buruk-buruk??

  8. intanberlian says:

    Senang cakap, memanglah Malaysia ni ada kebebasan bersuara TAPI kebebasan SELEPAS bersuara tak dapatlah nak dijaminkan. hehe. chill.

  9. hamakakun says:

    haha, aku suka pakcik ni..dia cakap yang benar..
    tapi tak tau ar kalau aku sorang jek yang rasa, aku rse macam nak tumbuk budak ketot yang pakai spek tu..cakap bajet mcm bagus..
    kat skolah mesti slalu kena buli..

  10. ABu says:

    Yang si adam tu pi turunkan bendera was an act of provocative. depan pwtc plak tmpat kubu kuat musuh, memang tindakan mencabar dan provoke people. memang la orang marah.

  11. labu says:

    bgus bang..blasah je..mmg kuang ajr..umur bru setaun jagung,,ntah2 kt u 2 pointr cukup2 mkn..blja ksi abs dl r..btol abg 2 ckp,cube klo bpk die punye bndere org wt cm 2..bodoh punye adam..


LIKE KAMI DI FACEBOOK