Dec 212011
 

So kalau korang follow blog aku dari dulu, banyak gak video yang menarik dan kelakar aku share sepanjang tahun 2011 ni. Dan kita pun dah nak masuk tahun 2012.

 

youtube rewind top 10 video hotter 2011

 

Persoalannya, apakah top 10 video di Youtube yang mendapat views terbanyak sepanjang 2011 ni? Jom tengok Youtube Rewind 2011 yang dihoskan oleh Rebecca Black ni! 

 

 

Untuk tengok satu-satu video tu boleh pergi ke page Youtube Rewind 2011 ni!

 

 

Eh bila tengok top 10 hottest video di Youtube ni macam keputusan Akademi Fantasia je.. Yang tak best mesti nombor 1. Hahaha…

(Visited 17 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Top 10) Pelakon Wanita Malaysia Paling Comel 2011

Comments

  1. akukurangsiuman says:

    damn!! friday friday..

  2. intanberlian says:

    Nice.hehe.Thank u share.

  3. sweet says:

    LOL. ingat dia pengacara je..rupanya WINNER sekali -,-‘


LIKE KAMI DI FACEBOOK