Dec 222011
 

Hanya beberapa meter dari kecelakaaan!

 

video Pengalaman Hampir Dilanggar Lori Dari Depan Dirakam

 

Perghh memang ngeri aku tengok video pengalaman seorang pemandu ni hampir dilanggar lori dari depan. Sikit lagi nak kena. Dah la jalan licin sebab ada salji. Belum sampai ajal dia lagi kot. Cuba tengok video ni… 

 

 

Fuhhh sikit lagi nak kena. Nasib pemandu tu berhenti. Kalau tak memang kiok ar…

 

P/s: Di Russia, diorang drift guna truck. Tak main ar drift guna kereta. Keh keh keh…

(Visited 17 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Bas Langgar Pelajar

Comments

  1. giler drift guna truck! takde sape leh lawan! heheeh! :)

  2. bobby says:

    giler kentang yg bawak truck tuh…

  3. perghh dah macam dalam action movie…kuss semangat

  4. sweet says:

    bapak laju… agak2 lah bawak lori nk drift mcm tu. terencat ke apa. mmg miracle

  5. kiflisukor says:

    kira ok apa dan brake lagi..itu lah hebatnya words ‘kalau’


LIKE KAMI DI FACEBOOK