Dec 142011
 

Perghh!!! KFC bagi kupon percuma Double Zinger Burger Combo. Tapi syaratnya korang kena beli meal lain dulu baru boleh guna kupon ni untuk dapatkan KFC Double Zinger Burger Combo secara percuma! Contohnya beli Cheesy Wedges je then guna ar voucher ni.

 

***[ UPDATE: KFC baru je batalkan promotion ni. What a sad news (T_T)… ]

kfc cancel voucher promotion double zinger burger combo

 

Ini adalah syarat-syarat yang tertulis dalam kupon tu:

  • Kupon ni sah dengan mana-mana pembelian (meal lain)
  • Tawaran sah sehingga stok terakhir
  • Terhad untuk seorang sahaja untuk satu kupon
  • Tak boleh ditukar dengan wang
  • Hanya cetakan berwarna dan hitam/putih saha diterima untuk tukaran (MMS, tunjuk dalam iPhone tak main ar. hehe)
  • Promosi tidak sah pada hari cuti umum
  • Tidak boleh digunakan dengan promosi yang lain
  • Sah sehingga 15 Januari 2012

 

Berikut adalah kupon yang korang boleh download dan guna.

 

LIHAT JUGA:  (Video) Pekerja KFC Kurang Ajar Tendang Pelanggan!

Kupon free Voucher PERCUMA KFC Double Zinger Burger Combo Coupon

 

[ Info via Fan Page KFC Malaysia ]

 

P/s: Promosi ni bermula 14 Disember 2011. Kalau ada restoran KFC yang tak terima kupon voucher PERCUMA KFC Double Zinger Burger Combo ni, maknanya diorang tak dapat lagi surat rasmi dari ibu pejabat KFC. Baru lagi kot promosi ni.

(Visited 75 times, 1 visits today)

Comments

  1. syahjehan78 says:

    ooo..ini mmg kjammmmmm.. ish ishhhh

  2. Miraa Hussin says:

    tak tauu pun pasai ni ~ hahah


LIKE KAMI DI FACEBOOK