Dec 072011
 

Ini bukan kisah cikgu Suraya. Tapi ada ar sorang cikgu ni baru masuk sebuah sekolah tu untuk jadi guru gantian. Dan hari tu adalah hari pertama dia mengajar.

 

Dan aku rasa inilah gambar paling kejam tapi bijak tapi kelakar… Semua ada ar.. hahahaha…

 

bukan cikgu suraya. Guru ajar pelajar sekolah

 

Haaaa???? hahahaha!! Kesian cikgu tu kena main dengan pelajar dia…

(Visited 135 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Bad Hair Day

Comments

  1. syahjehan78 says:

    cian cikgu beliau..akkakakak

    1. FITRIHADI says:

      haha sabau je la cikgu…

  2. AT says:

    nice~~ boleh praktik ni..

    p/s : susah la nak komen.nak kena isi segala.

    1. FITRIHADI says:

      hehehe

      First time je.. lepas tu ON ar autofill tu..takde ar susah nak komen..

  3. akubiomed says:

    Aduhai, anak murid terlalu bijak. :-)

    1. FITRIHADI says:

      terlebih pandai dah ni hehe

  4. Piston Pecah says:

    terasa terkena lak cikgu tu

    1. FITRIHADI says:

      haha tu ar pasal.. kesian cikgu tu…

  5. […] Hampeh punya budak. Sibuk je aku nak troll cikgu. […]

  6. bobby says:

    sapa xsolat subuh td sila angkat tgn (smbil cikgu tgh angkat tgn)… aku pon dgn relax kta, cikgu la, dah cikgu angkat tgn…:D


LIKE KAMI DI FACEBOOK