Dec 042011
 

Bergaya tak bila goalkeeper Malaysia, Khairul Fahmi Che Mat (KFCM) naik motor Yamaha R1 ni? Ini baru betul! Hehehe..

 

khairul fahmi che mat kfcm superbike yamaha r1Khairul Fahmi beraksi di atas Yamaha R1!

 

Jangan marah ar bro. Saja nak nyakat skit. hehe…

 

Pesan aku kat KFCM ni, ko tak payah ar down sangat dengan propaganda dunia ni sampai nak gantung but. Kerja kena jalan gak. Jangan campur kerja dengan hal peribadi. Itu baru professional. Semoga bro success ar sampai jadi goalkeeper Barcelona. Hehe..

(Visited 67 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Gol Malaysia vs Liverpool 16 Julai 2011

Comments

  1. dOMU says:

    Misz Domu suka apex ma.. even bnyak sngt skandal.. still support la.. moga beliau bljr dari kesilpan lalu.. dan tandingla david de hea..

    1. FITRIHADI says:

      yeahh dia banyak berjasa kot kat negara kita..

  2. sweet says:

    haahhaa..ingat ye laa jd duta ke apa.. tag la kt fb apex. https://www.facebook.com/apex19?ref=ts (new official fanpage apex)

    1. FITRIHADI says:

      KFCM sekarang jadi duta puma kot kalau tak silap.. kalau jadi duta yamaha memang gempak gila ar..

  3. magrib says:

    menarik entry anda, buat saya tertarik untuk baca selalu.. suka dan minat.. nanti saya datang lagi.. suka dan follow blog anda…

    ini entry terbaru dari saya.
    warna mata boleh membuatkan anda cantik
    cara gua hilangkan stress
    lagu-lagu yang membuatkan gua ingatkan pada sesuatu situasi


LIKE KAMI DI FACEBOOK