Dec 052011
 

Semalam Aaron Aziz ada tweet pasal salah satu impian dia. Mungkin sebab dia guna spell correction kat gajet dia, maka terkeluarlah perkataan bodoh tu. Yang dimaksudkan adalah jodoh. Hahaha.. Sabau je la Aaron.

 

Aaron aziz salah tulis tweet bodoh

 

 

Actually Aaron Aziz dah mintak maaf dan kata tweet tu guna spell correction. Adeh.. kelakar jugak Aaron Aziz ni. Follow twittter rasmi Aaron Aziz di @Aaron535Aziz dan Laman Fan Page Rasmi Aaron Aziz!

 

P/s: Dengar khabar, filem Ombak Rindu berjaya meraih kutipan RM4 juta dalam masa 4 hari. Untung besar gak tu. Tahniah diucapkan kat semua krew dan pelakon Ombak Rindu!

(Visited 116 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Pra-Perkahwinan & Majlis Pernikahan Irma Hasmie & Redza

Comments

  1. matjoe says:

    haha, b dgn J tak jauh. sah2 typo. hehe

    1. FITRIHADI says:

      dia pakai spell correction tu.. tu yang tersasul tu.. hahaha

  2. magrib says:

    kes typo nie… anyway, menarik entry anda, buat saya tertarik untuk baca selalu.. suka dan minat.. nanti saya datang lagi.. suka dan follow blog anda…

    ini entry terbaru dari saya.
    Template Baru Blogger – Kelemahan dan kebaikan
    Photography turns me on
    warna mata boleh membuatkan anda cantik
    cara gua hilangkan stress

  3. akubiomed says:

    Kalau Aaron Aziz dimaafkan kalau yang lain belum tentu lagi. :-)

    1. FITRIHADI says:

      haha ntah la.. tapi aaron aziz sempoi.. tu sebab ramai yang suka!

  4. sweet says:

    hahahaaa…. gengster salah taip

    1. FITRIHADI says:

      haha gengster pun ada buat salah gak kadanga-kadang!

  5. Wan Perlis says:

    hahaha troll


LIKE KAMI DI FACEBOOK