Dec 142011
 

Seperti yang korang tau, minda wanita memang complicated. Tapi walau complicated macam mana sekalipun, diorang tetap comel dan cun. Hehe puji ada makna ni…

 

Tapi apa yang sebenarnya diorang fikir tentang kecantikan dan make-up pada diri diorang? Apa yang berada dalam minda diorang? Untuk penerangan lebih jelas jom tengok gambar di bawah!

 

bongkar rahsia minda wanita perempuan

 

Dan ini ada lagi satu..

 

bongkar rahsia minda wanita perempuan

 

Keh keh keh… don’t worry ar. Wanita memang dilahirkan cantik. So be proud of yourself. Tak perlu nak low self-esteem lak. Korang tetap cantik tak kira apa pun. Cantik luar cantik dalam, cantik sana sini :)

 

Ni baru bab mekap untuk wanita. Kalau bab lain nanti aku nak bongkar lagi.

(Visited 36 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Kisah) Sakit Lelah Anak Makin Teruk Kerana Rokok Elektronik

Comments

  1. suspek007 says:

    how can woman live without make up?

  2. mak says:

    hidup tanpa make up…muka mak betul2 sebijik mcm gambo yg last tuh!

  3. Nget says:

    aku tanpa make up, mcam yang last tu…

    tp bila make up..
    lagi teruk dari tu.. hahaha..

  4. eheeeee..with make up woman is gorgeous, without make up woman is beautiful…. hahah

  5. sesegar says:

    i can live without make up, susah nak amik air wudhuk. :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK