Nov 162011
 

senaman mudah untuk pemalas

(Visited 22 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Wordless Wednesday #12 – Rahsia Kebahagiaan & Kegembiraan Adalah...

Comments

  1. zool says:

    baek tak yah senam.. buang masa je

    1. FITRIHADI says:

      haha lebih baik dari tido je sepanjang hari…

  2. akubiomed says:

    Kalau macam ini lebiah baik tidak payah senama memang tidak bezanya. :-)

    1. FITRIHADI says:

      hahaha boleh lah dari duduk nganga depan tv je..

  3. Hardy Hunt2 says:

    dia penat tu..sian….hehe ;)

    1st time dtg cni n followed.nice blog bro

    1. FITRIHADI says:

      biasa ar penat.. tapi ini sampai letak kerusi agak malas dah ni.. hehe

  4. tips-kurus says:

    beliau sedang ‘merenung masa depan’ le..

    1. FITRIHADI says:

      merenung masa depan yang kurus ke? hehehe

  5. zik says:

    malas giler…kreatif2x…

    1. FITRIHADI says:

      haha tau takpe.. memang pemalas gila..

  6. looooool, aku baru nak apply bila tengok tajuk post ko kat google reader.. tapi bila tengok, nie gaya pemalas tahap dewa nie.. haha

    1. FITRIHADI says:

      hahaha memang pemalas tahap dewa pun…


LIKE KAMI DI FACEBOOK