Nov 142011
 

Jarang kita dapat tengok camna proses merobohkan sesebuah empangan. Dulu aku selalu sebut “trafik macam empangan pecah”.

 

empangan pecah

 

Hah video bawah ni ar yang aku maksudkan dengan empangan pecah. Memang awesome ar! Cer tengok cer tengok!

 

P/s: Duit ni pun macam empangan pecah. Laju je dia mengalir keluar. Adeh…

(Visited 31 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Penguin Pun Dah Pandai Mencuri Sekarang ni. Adeh Pingu Pingu...

Comments

  1. Myvitrd says:

    ni sengaja letupkan atau terbocor ni..

    1. FITRIHADI says:

      memang sengaja letupkan ar.. dia nak buang empangan tu..

  2. akubiomed says:

    Banyak keladak tentu subur kalau dijadikan batas tanaman.

    1. FITRIHADI says:

      a’ah memang subur kalau buat bercucuk tanam ni..

  3. First2 aku ingat main2 pasal nampak macam trick komputer..rupe rupenye betul2 da…

    1. FITRIHADI says:

      haha manada main2.. ni betul2 punya sebab nak buang empangan tu…

  4. nizam says:

    perghhh…ni memang lau ada orang tak sempat ke mana jawabnyer…

  5. […] tak perlu kot ikut tips yang aku bagi tu sebab sekali korang famous di media masa, dah macam empangan pecah bilangan user yang like fan page korang tu.  Hehe #justsaying […]


LIKE KAMI DI FACEBOOK