Nov 252011
 

Korang dah dengar lagu Tear Us Apart nyanyian Nadhira feat Ron E Jones ni? Aku dah banyak kali dengar lagu ni. First time aku dengar dan seterusnya, ingatkan ni lagu dari barat.

 

nadhira tear us apart video lyrics

Tear Us Apart – Nadhira feat. Ron E Jones

 

Dan baru tadi je aku tau yang Nadhira ni orang Malaysia bila search lagu dan videonya kat youtube. Suara dia unik gak. Mati-mati aku ingatkan Nadhira ni penyanyi dari barat sebab suara dia mantap. Tengok-tengok orang Malaysia rupanya.

 

Cer tengok video klip Tear Us Apart bawah ni. Semua diorang shoot kat Malaysia. Boleh nampak KL Tower lagi. 

 

 


Dan berikut adalah lyrics lagu Tear Us Apart nyanyian Nadhira feat. Ron E Jones ni;
From the first time we met each other
I knew that we’d be together
I saw in your eyes
It’s just a matter of time

 

Don’t know if this feels like the real thing
Tell me what to do where do I begin
Don’t know where to start
Should I let you in my heart

 

And all it took was one touch, one kiss
I’ve never felt love like this
I pray I wish we can have this forever

 

I told you from the very start
It’s always gonna be about us
Just don’t go and break my heart
Baby, don’t go and break my heart

 

I knew that we would make it this far
No nothing’s gonna tear us apart
Just don’t go and break my heart
Baby, don’t go and break my heart

 

Girl you know that now we’re together
I won’t leave your side forever
You know that i’m yours
Baby, you’re my only girl in the world

LIHAT JUGA:  The Red Jumpsuit Apparatus - Your Guardian Angel

 

Now I have no reason to be alone
Fell in love with you
You are now my home
I’ll always be true
I see no one else but you

 

And all it took was one touch, one kiss
I’ve never felt love like this
I pray I wish we can have this forever

 

I told you from the very start
It’s always gonna be about us
Just don’t go and break my heart
Baby, don’t go and break my heart

 

I knew that we would make it this far
No nothing’s gonna tear us apart
Just don’t go and break my heart
Baby, don’t go and break my heart

 

Ain’t nothing gonna tear us
Ain’t nothing gonna tear us
Ain’t nothing gonna tear us apart

 

Ain’t nothing gonna tear us
Ain’t nothing gonna tear us
Ain’t nothing gonna tear us apart

 

And all it took was one touch, one kiss
I’ve never felt love like this
I pray I wish we can have this forever

 

I told you from the very start
It’s always gonna be about us
Just don’t go and break my heart
Baby, don’t go and break my heart

 

I knew that we would make it this far
No nothing’s gonna tear us apart
Just don’t go and break my heart
Baby, don’t go and break my heart

 

P/s: Good Job, Nadhira!

(Visited 23 times, 1 visits today)

Comments

  1. Hans says:

    suara nadhira ni memang sedap :-)

    1. FITRIHADI says:

      a’ah mati-mati aku ingat dia penyanyi barat..

  2. zety says:

    pergh rambut die.style ah.

    1. FITRIHADI says:

      haha dia nak ikut trend barat tu… tu yg stylo tu..

  3. bardboo says:

    alar anak tengah tidur plak..kalau tak nak gak tengok video tu…tak pernah dengar lagi lagu ni…dan tak pernah dengar nama penyanyi tu..

    1. FITRIHADI says:

      ni penyanyi baru nak naik.. suara dia boleh tahan sedap.. cuba ar dengar..download kat tenet pun boleh.. hehe

  4. titan says:

    hoho..gempak la..

  5. Juan says:

    dah makin bercambah malaysia nyanyi ngan org putih sana, good

    1. FITRIHADI says:

      a’ah satu perkembangan yang baik untuk industri muzik dan menaikkan nama Malaysia di mata dunia..

  6. apaajanews says:

    dah agak lama tak update knowledge perkembangan lagu terbaru…jap lagi boleh try dengar sedap ke tak

    1. FITRIHADI says:

      dengar ar bro.. lagu ni banyak kali kuar kat radio sekarang ni..


LIKE KAMI DI FACEBOOK