Nov 052011
 

Benda ni penting untuk disebarkan terutamanya kepada kanak-kanak.

 

Uhhhh.. bahaya siot!!!

 

Actually kasut Crocs ni untuk dipakai di pantai je sebab susah pasir nak lekat. Tapi makin ramai yang pakai untuk gi jenjalan. Tak kisah ar Crocs atau kasut getah yang sewaktu dengannya, sama je kesannya.

Dan yang paling bahaya bila kasut ni dipakai di atas escalator dan ada kemungkinan untuk kasut ni terperosok ke dalam tangga tersebut dan mendatangkan kecederaan kat kaki korang.

 

Jom tengok video demo camna kemalangan ngeri ni boleh berlaku! 

 


P/s: Sebar-sebarkanlah sebelum lebih ramai lagi menjadi mangsa terutamanya kanak-kanak!

(Visited 61 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  VIDEO: Kemalangan Eskalator Melawan Arah di China

Comments

  1. akubiomed says:

    Pernah dilaporkan sebelum ini elok ambil sikap berhati-hati di masa hadapan

  2. nuriz says:

    bahaya tu, ada budak kena jari masuk dlm tu, lagi satu kasut crocs ni pagi2 kena tgk jugak le sebab takut ada lipan ke katak..huhu

  3. sis92 says:

    huhu dah lama tak pakai kasut crocs ..
    bahaya sungguh..
    trimas ;)


LIKE KAMI DI FACEBOOK