Nov 022011
 

Nampaknya dah masuk bulan November. So aku nak ucapkan thanks pada yang sudi beri komen pada bulan Oktober lepas.

 

 

Tanpa korang tak meriah ar blog ni. Hihi.. Dan berikut adalah diorang yang masuk top ten commenter untuk bulan Oktober 2010: 

 

Di harap bulan November ni akan membawa lebih tuah kepada blog Fitrihadi.com. Happy November! (^_^)
(Visited 2 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  Top Commenter November 2011

Comments

  1. syu90 says:

    ala..x trmasuk..hehe

  2. akubiomed says:

    He..hee..terima kasih bro. Harap tidak jemu dengan kehadiran saya disini

  3. Aik..Aku pun ada terselit jugalah..hahaha

  4. Que says:

    no 10 xdpt adiah ke bro??bkn sng 2 ;)

  5. sis92 says:

    hai incik fitrihadi..sory sbb lama tk datang sini..dilanda kesibukan di sem baru..
    kalau sis tk komen pun sis ttp dtg jenguk sini..kehkeh..
    trimas tau yey sy no 2 .. :)

    1. FITRIHADI says:

      hehe thanks a lot sebab rajin terjah dan komen :)


LIKE KAMI DI FACEBOOK