Nov 022011
 

Pernah tengok American Football? Bagi aku American Football tu tak best sangat.

 

Ragbi

 

Tapi lepas tengok video bawah ni, ni first time aku boleh katakan yang American Football ni best. Hahaha bijak betul player tu memperdayakan pihak lawan. Terbaik ar! Janji menang! 

 

 

WIN!

(Visited 4 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Kalau Tak Power Jangan Cuba-Cuba Nak Karate Tak Tentu Pasal! Hahaha...

Comments

  1. akubiomed says:

    Trick macam ini sekali sahaja boleh digunakan. Kalau untuk kali ke 2 nahas jadinya :-)

  2. hahahaha serius lawak wei…penah tgk ragbi bila all blacks lawan..hahah tak tau knp boleh tengok..tp serius best dorg punya cheering n tactic…tp yg xbesnya setiap kali ada foul, dorg berhenti lama gila sbb nak tgk balik video lah apa lah… terus jadi boring…

  3. mak says:

    hahahahahaha..pihak lawan x leh nak agak gamaknya tu.

  4. haha, kreatif gile.. semua orang blank apsal mamat tue jenjalan cam biasa… loool, make my day! :D

  5. America Football tapi gambar all black..hehe
    apapun,video ni memang mcm haram..Nganjing abis..

  6. hahahahhahahahah! semua xdpt teka. mcm plek je ak tgk, apsl mamat tu berjalan dowh? setahu ak kne lari hahahahaha

    1. FITRIHADI says:

      ini american football… macam-macam trick boleh buat.. hehehe…

      1. haha ko lw bab cr video best2, mmg ko terbaik r! ak ske blog hang =D


LIKE KAMI DI FACEBOOK