Nov 122011
 

Mesti ramai dah tonton aksi pekerja India yang sememangnya cekap dan laju semasa bekerja. Tapi masih ada yang belum tengok kesemua video-video yang ada.

 

Made In India

 

Jadi di bawah ni, aku nak share himpunan video pekerja-pekerja India yang laju dan cekap masa diorang kerja. Cayalah India!

 

 

 

P/s: Tanpa India takdelah putu mayam, roti canai, kari dan nan cheese.. Wuuu terliur eden!!

(Visited 22 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Inilah Yang Aku Maksudkan Dengan Empangan Pecah.

Comments

  1. zik says:

    owh yang nie ..dah layan… gilor. laju… hari2 buat benda yang sama… jadi expert.. .

  2. nuriz says:

    laju giler la haii mcm mesin tu, hari2 dia duk ngadap benda tu je, pejam mata leh buat ni

  3. sweet says:

    whooaaaa mcm robot seyh!!

  4. akubiomed says:

    Negara India mempunyai populasi penduduk tinggi jadi untuk mencari sesuap nasib perlu menjadi yang terbaik dan bersaing.


LIKE KAMI DI FACEBOOK