Nov 052011
 

Rasa teruja lak dengan ilusi optik ni. Ni ada lagi satu kat bawah ni. Cuba korang try tengok titik tengah tu selama 30 saat pastu tengok dinding dan kelipkan mata korang sekerap mungkin. Apa yang korang nampak?

 

SMART!

(Visited 76 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Gambar) Kereta Pun Ada Obesiti??? Adeh….

Comments

  1. potret siapakah itu???

  2. nuriz says:

    nampak wajah orang tapi tak tau sapa hehe

  3. sweet says:

    x jadi pon.. ;(

    1. dzuandiey says:

      sama la..xnampak juga…huhu..

  4. derus says:

    x berapa jeles gambar tu..siapa ek?

  5. afendi says:

    aku nampak hantu kat dinding..hahahaha

    1. FITRIHADI says:

      eh ko jangan.. aku dah takut dah ni… hahaha..

  6. […] EmilaYusof.com, Amriawan.blogspot.com, Eyriqazz.com, Benashaari.com, Cikepal06.blogspot.com, Fitrihadi.com, Enveeus.com, […]

  7. Mama Murai says:

    Assalamualaikum,
    pertama kali berkunjung ke sini. Minta izin untuk membaca kandungan dalamnya.

    Ini ilusi optik yang menipu minda separa sedar kita. Sebenarnya bayang-bayang yang kita nampak adalah warna yang gagal dipaparkan oleh mata kita akibat cahaya. Bukan begitu?

    1. FITRIHADI says:

      terima kasih kerana membaca…

      betul apa yang awak kata tu.. kengkadang mata boleh tertipu dengan ilusi optik..

  8. Zida says:

    Haha jadi! ada sekali tu diorang suruh try kat perkataan ALLAH, smart sangat! :D

  9. Joel Leslie says:

    NAMPAK TAPI TAK TAU SIAPA. Siapa tu?

  10. Anuar says:

    Memang menarik gambar ni..

    Terima kasih di atas perkongsian info..

    P/s: Cabaran SEO Eyriqazz Vs Denaihat (Klik Di Sini)


LIKE KAMI DI FACEBOOK