Nov 232011
 

Kami di blog Fitrihadi.com mengucapkan tahniah (walaupun tak rela) atas perkahwinan Lisa Surihani dan selamat menjadi isteri kepada seorang lelaki beberapa hari lepas. Berikut adalah gambar pernikahan Lisa Surihani yang disarungkan cincin oleh suaminya. hurmm… (T_T)

 

**(7 Gambar) Pernikahan Lisa Surihani Dan Yusry KRU <– untuk tidak menghampakan korang yang masuk entry ni. Sorry :)

 

gambar lisa surihani nikah kahwin disarungkan cincin oleh suami

Lisa Surihani nampak bahagia sungguh!

 

Walaupun tak rela tapi kami lega kerana gambar ini hanyalah babak filem Ombak Rindu bersama Aaron Aziz. Fuhhh selamat. Masih tak melepas lagi eden. keh keh keh..

 

Actually, entry ni just nak promote sikit filem Ombak Rindu yang akan menjengah pawagam berhampiran pada tarikh 1 Disember nanti. Terjah jangan tak terjah. Ada Aaron Aziz dan Maya Karin berlakon gak.

 

Dan filem ni di adaptasi dari novel terlaris bertajuk Ombak Rindu. Semestinya siapa yang dah baca novel tu mesti akan menonton filem ni.

LIHAT JUGA:  (Senarai) 21 Hadis Dan Ayat Al-Quran Tentang Kahwin Dan Nikah

 

novel filem ombak rindu

 

P/s: Ada gaya blogger hiburan tak? Lepas ni boleh ar update pasal retis je. Hehe… Gurau-gurau je..

(Visited 93 times, 1 visits today)

Comments

  1. yaaa tak sabar nk tgk ni ha……

  2. rozuan says:

    ingatkan yang betol dah tadi.filem rupanya

  3. zety says:

    ntah.igt betul betul.rupanya cobaan.haha

  4. hahaa~ dah heart attack dah.. ingat dia dah nikah ngan yusri :P

  5. akubiomed says:

    Tak apa walaupun berlakon boleh dikatakan latihan pra perkahwinan. :-)

  6. salina says:

    nak tgokkkkkkkkkkkk!!!!

  7. bardboo says:

    kalau betullah lisa kahwin, ramai lelaki yang frust menonggeng nanti..hehe..

  8. Piston Pecah says:

    pergh… asal tak betul2 punyer kejadian…

    1. FITRIHADI says:

      eh kalau betul-betul kang ramai yang frust kot haha

  9. zool says:

    Terperanjat tgk gambar lelaki sarung cincin tu.. apsal bukan Yusry.. sekali Aaron dah…

    1. FITRIHADI says:

      haha tokono sudah..

  10. suri says:

    novel best klu real berlako mmg terbagus gak

    1. FITRIHADI says:

      camna? dah tonton ke Ombak RIndu tu? Best?

  11. nizam says:

    adeh..ingat betul2 tadi…
    hahahaha….

    1. Yushi rieyn says:

      aku pun ingat betul betul jugak tadi ahaahah

    2. FITRIHADI says:

      hehe kalau betul-betul memang frust menonggeng ar..

  12. ayu jamal says:

    ishkkk..suspen je, mati2 ingat lisa dh kawin tadi..miahhhaaaa

    1. FITRIHADI says:

      hehe jangan marah..

  13. Yushi rieyn says:

    aku rasa nak smack down jer bro nih…huhu…tapi kalau dia jadi bini no 2 arron aziz boleh jugak ahahahah

    1. FITRIHADI says:

      hahah relax ar.. aku gurau je.. kalau boleh aku nak dia jadi bini nombor satu..aku! hehe

  14. titan says:

    aku dah agak dah. dah agak dahh. haha..

    1. FITRIHADI says:

      haha relax bro. jangan marah-marah

  15. ceh..baca awal2 tu..pelik jugak..bila la lisa ni kawen..huhu..drama rupanya..

    1. FITRIHADI says:

      haha saja mau kasi gempak skit.. jangan marah ar..

  16. lo says:

    aduh kecewa aku, oh Lisa Surihoney-ku..


LIKE KAMI DI FACEBOOK