Nov 142011
 

Masa 11 November lepas pakat dok hingaq dengan angka 11 tu. Dan masa tu dah macam pilihanraya. Ada yang teruja, ada yang membangkang, ada yang nganga je bila orang dok bising dengan angka 11 tu.

 

Aku? Entah cakap banyak pun tak guna. Dok diam sudey. 11 Nov takde apa yang best pun. Makan tido mandi nganga depan tv dan laptop. Tu je la aku buat. Ingatkan nak dapat BMW sebiji ke apa. Adeh..

 

By the way ni ada resit baik punya bagi yang taksub dengan angka 11 tu. Bukan saja tarikh dan masa terisi dengan angka 11, tapi juga jumlah harga. Ermm camne tu???

 

 

Apa? Resit ni tipu? Salah kira? Manada laa.. MDSE ST tu kan totalnya. Pastu tambah TAX jadi lerr $11.11. Tak gitu??

(Visited 76 times, 1 visits today)
LIHAT JUGA:  (Video) Gadis Berpaut Pada Motosikal Yang Dilarikan Pencuri

Comments

  1. akubiomed says:

    Kelas gitu :-) Susah hendak kalau merancang sekali pun.

  2. arek says:

    ahh ngarut la…tarikh, harge mungkin leh caye lg ni time pun nak 11.11am..sah2 buat ni kekeke

    1. FITRIHADI says:

      hahaha ye la tu kot.. diorang dah plan awal2..

  3. budak cashier punya keje la ni…takda maknanya nak dapat tepat macam tu…hehe….mesti buat sendiri ni…


LIKE KAMI DI FACEBOOK